רמת אבזור חדשה למיאטה - "Prestige"

מהדורת אבזור חדשה לדור השלישי של המיאטה

כתב : שמוליק מזור

תאריך : 01/10/2007

מקור : אתר המדיה של מאזדה


מאזדה משחררת לשוק היפני גרסא נוספת למיאטה (MX5) הנקראת "Prestige"

מאזדה הודיעה היום על שחרור רמת אבזור חדשה הנקראת "Prestige" למיאטה הנקראת גם MX5/רודסטר בשווקים אחרים בעולם. ברמת אבזור זו המיאטה מקבלת מושבים ותא פנים מעור בצבע שחור וחישוקים מתוצרת BBS היפנית.

רמת אבזור "Prestige" מבוססת על המיאטה RS וה-VS עם הגג הקשיח המתקפל (RHT). תא הנוסעים שודרג לעור בצבע שחור, ונוספה מערכת חימום במושבים. חישוקי ה-BBS המקוריים מגיעים במידה 17 אינטש, ובנוסף פנסי ערפל קדמיים הותקנו. מאזדה הוסיפה גם מוט מייצב ונוספה מערכת בקרת יציבות (DSC) לדגמים עם התיבה האוטומטית בעלת 6 הילוכים.

פירוט השינויים לרמת אבזור זו הדגמים שעליו מתבססת רמת אבזור זו : מיאטה RS (RHT) - תיבת הילוכים ידנית, 6 הילוכים. מיאטה VS (RHT) - תיבת הילוכים אוטומטית, 6 הילוכים.

אבזור מיוחד : - מושבים מחוממים מעור בצבע שחור - מושב נהג מתכוונן באמצעות ידית שאופן פעולתה מזכיר ראצ'ט (כלי עבודה במוסך) - חישוקים קלים בגודל 17 אינטש תוצרת BBS יפן. - פנסי ערפל (Clear type) עם מסגרת שחורה - מוט מייצב אשר הותאם לדגם עם התיבה האוטומטית. בדגם עם התיבה הידנית הוא מגיע כסטנדרט. - מערכת בקרת יציבות (DSC) הותאמה במיוחד לדגם עם התיבה האוטומטית. בדגם עם התיבה הידנית מערכת זו מוצעת כאופציה.